Butter Chicken. Oder Butter Tofu.
This recipe is so darned close it’s like we are eating at our favorite Indian restaurant. The chicken remains so moist – it really is simple once you get started.
INGRIDIENT
- 2 Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Sek/Stufe 5
- 50 g Butter oder Margarine zugeben
- 5 Min./Varoma/Stufe 1
- 250 g passierte Tomaten
- 40 g Tomatenmark
- 200 g Sahne, Kochsahne oder Sojacuisine*
- 100 g Naturjoghurt oder Sojajoghurt
- 1/2 - 1 TL Garam masala oder Kreuzkümmel
- 2 TL Currypulver
- 1 TL Salz
- einige Umdrehungen Pfeffer
- Chiliflocken nach Geschmack
- 15 Min/100 °C/Stufe 1 ohne Messbecher, mit Gareinsatz als Spritzschitz
See More At : mix-dich-gluecklich.de